Sterke getuigenissen klanten die heftruck kopen of huren | Van den Dorpe

Getuigenissen

Onze referenties van klanten die bij ons een heftruck kopen of huren. We hechten namelijk veel belang aan tevreden klanten en zijn trots op deze getuigenissen:

getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 30

Transuniverse

Na jarenlange samenwerking is de overstap naar een nieuwe contract heel vlot verlopen.

De condities van Transuniverse waren heel duidelijk: het behouden van de onberispelijke service, verhouding prijs / kwaliteit en flexibiliteit.

Tijdens de onderhandelingen heeft Transuniverse meer dan ooit beseft dat ze te maken heeft met een zeer professioneel bedrijf. Transuniverse is de voorbije jaren heel sterk gegroeid en heeft de ambitie om de trend voor de komende jaren aan te houden . Van den Dorpe past dus perfect in dit verhaal.

Meer weten
getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 31

Brouwerij Huyghe - Delirium Tremens

Vorig jaar hebben wij onze LPG toestellen volledig vervangen door een nieuwe vloot elektrische heftrucks. De fantastische wendbaarheid in combinatie met de excellente service en kennis van Van den Dorpe laten ons toe om in alle stilte bergen (liters) werk te verzetten en vele dorstige monden te laven.

Kortom: Van den Dorpe, waar een woord een woord is zoals een heftruck een heftruck is.

Contacteer ons voor meer informatie
getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 32

PSA Zeebrugge

Zware lasten, afwisselend pulp en afgewerkt papier, daar hebben we een breed gamma aan toestellen voor nodig alsook een service partner waar we op kunnen vertrouwen. De perfecte mix werd gevonden bij Van den Dorpe die met hun permanente aanwezigheid in de haven in staat zijn om aan onze hoge kwaliteits- en
service-eisen te voldoen.

Contacteer ons voor meer informatie
getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 33

Gilgemyn

Sinds jaar en dag vormen de firma Gilgemyn en de heftrucks en service geleverd door Van den Dorpe een hechte combinatie. Dankzij hun kennis ter zake en hun gedreven service team krijgen wij de perfecte ondersteuning om de inzetbaarheid van onze toestellen zo efficiënt mogelijk te garanderen.

Meer weten
getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 34

Vanhulle Group

Tijdens het hoogseizoen telt elke minuut ! Met onze toestellen kunnen wij uitermate snel laden zodat ook wij heel snel bij onze klanten kunnen leveren ! Dit in combinatie met een snelle en efficiënte service van Van den Dorpe levert een winnende combinatie op.

 

 

Meer weten
getuigenissen klanten heftruck kopen huren Van den Dorpe 35

Carpal

Sinds een kleine 20 jaar werken wij met Van den Dorpe samen. Ons bedrijf is net als Van den Dorpe uitgegroeid van een kleine wendbare speler naar een grote nog steeds zeer wendbare speler ! Steeds vonden we een passend toestel voor elke logistieke nood en werd de service uitgevoerd zoals wij dat graag hebben : snel en efficiënt !

 

 

 

Meer weten