Waarom bij ons een heftruck kopen of huren TCM | Van den Dorpe

Diensten troef bij Van den Dorpe

werken heftruck nieuw occasie Van den Dorpe

Waarom heftruck TCM kopen of huren bij Van den Dorpe? Maak gebruik van onze uitgebreid dienstenpakket gaande van onderhoud, wisselstukken, financiering tot fleet management!

Waarom heftruck kopen of huren TCM Van den Dorpe 20

Onderhoud van je machines op het ritme van je bedrijf

Het rendement van Uw interne transportmiddelen kan pas geoptimaliseerd worden als U op Uw machines kunt vertrouwen. Daarom is een nauwkeurig periodiek onderhoud door gespecialiseerde techniekers een must. Eventuele storingen worden op die manier in een vroeg stadium opgemerkt en hersteld zodat gecompliceerde pannes kunnen voorkomen worden.

Om te vermijden dat de onderhoudsbeurten Uw productieplanning verstoren, hebben we flexibele formules uitgewerkt die we graag met U  bespreken.

In regie

Als U ons het onderhoud laat verzorgen op regiebasis, dan plannen we de jaarlijkse onderhoudsbeurten en veiligheidskeuring in overleg en worden de onderhouds- en reparatiekosten op basis van nacalculatie gefactureerd. Het totale onderhoud wordt volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd.

Onderhoudsgarantie tegen een vaste prijs

U kunt ook kiezen voor een onderhoudscontract waarin vaste onderhoudskosten volgens fabrieksspecificaties voorzien zijn : garantiebehoud, banden- en batterijservice, vervangtrucks …

Periodiek onderhoud aanvragen
Waarom heftruck kopen of huren TCM Van den Dorpe 21

Je onderdelen liggen al klaar!

Machines die stilstaan kosten veel geld. Het ontbreken van de juiste wisselstukken mag zelden de reden zijn. In ons magazijn liggen meer dan 450.000 onderdelen die we onmiddellijk kunnen leveren of monteren.  Het zijn stuk voor stuk originele fabrieksonderdelen, die voldoen aan de strenge ISO 9001:2008 kwaliteitseisen. Omdat we onze voorraad constant aanvullen, kunnen we de prijzen stabiel houden.

Herstellingen door onze VCA-gecertificeerde monteurs

De herstelling van Uw machines kan gebeuren door Uw eigen monteurs of U kunt een beroep doen op onze medewerkers. We hebben een team van 35 VCA-gecertificeerde monteurs klaar die snel ter plaatse komen om Uw machine terug operationeel te maken.

Om onderdelen te bestellen helpen wij U ook graag verder op het algemeen nummer : +32 (0)55 23 20 00

Wisselstukken bestellen
Waarom heftruck kopen of huren TCM Van den Dorpe 22

Herstellingen, en hoe deze te vermijden

Onze flexibele onderhoudsformules houden Uw heftrucks in topvorm maar een defect valt helaas nooit uit te sluiten. Om de stilstand van Uw interne transportmiddelen te minimaliseren houden we een ploeg van 35 VCA-gecertificeerde monteurs ter beschikking die de pannes zo snel mogelijk ter plaatse komen oplossen. Alleen door een performante dienst na verkoop kunnen we de vlekkenloze reputatie van onze kwaliteitsproducten dag na dag waarmaken.

Wij hebben alle onderdelen op voorraad

Onze monteurs hebben de best uitgeruste bestelwagens van de markt waardoor de meeste herstellingen onmiddellijk uitgevoerd kunnen worden (>80%) . Indien Uw eigen monteurs hiervoor instaan kunnen ze steeds rekenen op onze ondersteuning en een beroep doen op onze snelle onderdelenservice.

Wil je voorkomen dat defecten Uw productieproces verstoren ?  We hebben ongetwijfeld een serviceformule die het best bij jouw behoeften aansluit: van ‘full service contract’ tot een herstelling op afroep.

Een herstelling of info over reparaties aanvragen
TCM heftruck kopen of huren nieuw en occasie Van den Dorpe 5

Financiering nodig?

U wil niet langer tijd en werkuren verliezen met de aankoop en het beheer van Uw machinepark ?  Van den Dorpe is meer dan enkel een ‘verkoper’. Dankzij onze outsourcing service hoeft U zich niet langer te bekommeren om de financiering van Uw investering en kunt U het onderhoud en de herstellingen van Uw interne transportmiddelen aan onze specialisten toevertrouwen. 

Leasing, aankoop, huur/rental, huurkoop, onderhouds- of full servicecontract

Naargelang U het management en de financiering van Uw interne transportvloot gedeeltelijk of integraal wilt uitbesteden stellen we verschillende op maat gesneden oplossingen voor of een combinatie van deze mogelijkheden:

Leasing

Rental

Huurkoop

Aankoop

Onderhoudscontract

Full servicecontract

Hebt U advies nodig met betrekking tot de financiering van Uw interne transportmiddelen of wilt U meer weten over de fiscale voor- en nadelen van onze formules?

Ja, ik wil hier meer over weten
Waarom heftruck kopen of huren TCM Van den Dorpe 24

Expertise in logistiek

Om de laagste kosten per pallethandeling en rendementsverbeteringen in Uw logistieke proces te realiseren, gaan we samen op zoek naar de optimale inrichting van Uw bedrijfsinfrastructuur en naar de correct uitgeruste transportmiddelen. We verliezen tijdens de analyse geen enkel facet van Uw intern transport uit het oog en staan U vervolgens met raad en daad bij in de implementatie en het beheer van Uw interne transportmiddelen en de opleiding van Uw bestuurders. 

Intern transport met de laagste kosten per pallethandeling

De specificiteit van processen, grondstoffen en goederen die gestockeerd en behandeld worden vergt gespecialiseerde transportmiddelen om de productie over de hele lijn vlekkeloos en efficiënt te laten verlopen. Als  leverancier van state of the art magazijn- en heftrucks hebben we heel wat expertise en ervaring opgebouwd in het opslaan en het intern transport van goederen in de meest uiteenlopende sectoren.

De manier om mijn logistiek op wieltjes te laten lopen