Tevreden klanten voor handling equipment | Van den Dorpe

Getuigenissen

We hechten veel belang aan tevreden klanten en zijn trots op deze getuigenissen:

Brouwerij Huyghe - Delirium Tremens

Vorige jaar hebben wij onze LPG toestellen volledig vervangen door een nieuwe vloot elektrisch aangedreven LINDE toestellen. De fantastische wendbaarheid in combinatie met het snel en geruisloos werken laten ons toe om in alle stilte bergen (liters) werk te verzetten en vele dorstige monden te laven.

Kortom: Vandendorpe, waar een woord een woord is zoals een heftruck een heftruck is.

Contacteer ons voor meer informatie

PSA Zeebrugge

Zware lasten, afwisselend pulp en afgewerkt papier, daar hebben we een breed gamma aan toestellen voor nodig. De perfecte mix werd gevonden bij de Linde machines met een gamma van 1.4 tot 8T/1100mm.    Daar Van den Dorpe permanent in de haven aanwezig is kunnen wij genieten van een fantastische service.

Contacteer ons voor meer informatie

Gilgemyn

Sinds jaar en dag vormen de firma Gilgemyn en de LINDE heftrucks geleverd door Van den Dorpe een hechte combinatie.   De kwaliteit van de Linde toestellen staat buiten kijf doch zonder een goede service geleverd door de mensen van VDD zouden  wij  niet tevreden zijn !   Nu zijn we dat wel !

Meer weten

Vanhulle Group

Tijdens het hoogseizoen telt elke minuut !   Met onze Linde toestellen kunnen wij uitermate snel laden zodat ook wij heel snel bij onze klanten kunnen leveren !   Dit in combinatie met een snelle en efficiënte service levert een winnende combinatie op.

 

 

Meer weten

Carpal

Sinds een kleine 20 jaar werken wij met VDD samen.   Ons bedrijf is net als VDD uitgegroeid van een kleine wendbare speler naar een grote nog steeds zeer wendbare speler !  Steeds vonden we een passend toestel voor elke logistieke nood en werd de service uitgevoerd zoals wij dat graag hebben : snel en efficiënt !

 

 

 

Meer weten

Transuniverse

Na jarenlange samenwerking is de overstap naar een nieuwe contract heel vlot verlopen.

De condities van Transuniverse waren heel duidelijk: het behouden van de onberispelijke service, verhouding prijs / kwaliteit en flexibiliteit.

Tijdens de onderhandelingen heeft Transuniverse meer dan ooit beseft dat ze te maken heeft met een zeer professioneel bedrijf. Transuniverse is de voorbije jaren heel sterk gegroeid en heeft de ambitie om de trend voor de komende jaren aan te houden . Van den Dorpe past dus perfect in dit verhaal.

Meer weten