EP nieuwe goedkope orderpicker kopen JX0 - Van den Dorpe

EP JX0

Omschrijving

De JX0 van EP Equipment is de nieuwe generatie light orderpickers. Het grote voordeel van deze machine is de stabielere mast en intuïtive bediening. De kracht van de JX0  ligt in kleinschaliger orders verzamelen en in retail omgevingen voor bijvullen van pick locaties vanuit hoger gelegen bulklocaties. De JX0 maakt efficiënter gebruik van de beperkte vloeroppervlakte ten voordele van de productiviteit en verbeterde veiligheid in vergelijking met traditionele ladders en stellingen.

  • 2-hand bediening en diverse veiligheidssensoren
  • Dual tractiesysteem
  • Aanpasbaar picking platform
  • Elektrische powersteering voor maximale wendbaarheid

Met het lage eigen gewicht en compact design deze machine is ontworpen voor smalle gangen als ook voor retail omgevingen. De geheel nieuwe JX0 verhoogt veiligheid en efficiency in picken en opslag.

Het dual tractiesysteem garandeert een minimale draaicirkel.

Met 2-hand bediening en diverse veiligheidssensoren, waarborgt de JX0 een veilige en ergonomische werkomgeving voor de chauffeur en iedereen om de machine. De bediening is intuïtief en met slechts een korte instructie kan de machine ook door onervaren chauffeurs worden bediend. Een documentenhouder en bekerhouder complementeren de werkplek.

Dit type tweedehands kopen Dit toestel huren
mensen heftrucks TCM Linde Still nieuw occasie huren Van den Dorpe 4

David Degrande

Sales Manager

t +32 (0)478 38 03 71