EP goedkope elektrische transpallet EPT12 - Van den Dorpe

EPT 12-EZ

Omschrijving

Met slechts 120kg eigen gewicht en een capaciteit van 1200kg, is de geheel nieuwe EPT 12-EZ optimaal voor gebruik in retailomgevingen en toepassingen met weinig werkruimte. Met zijn compacte afmetingen en modern design is het een perfect stuk gereedschap op de winkelvloer. De truck is zo compact als een normale hand pallet truck en geeft daarbij de voordelen van een electro pallet truck.

  • Simpel batterij opladen: plug-in / plug-out
  • Geschikt voor tussenladen van de batterij
  • 3 uur werken op één lading
  • 20Ah state of the art, Lithium Ion batterij

Met de EPT 12-EZ krijgt u een geheel nieuwe gebruikservaring. Met zijn compacte, modulaire batterij system is de EPT 12-EZ altijd beschikbaar en in gebruik zo eenvoudig als een elektrische schroevendraaier. Gewoon plug en play. Eenvoudig laden en buitengewoon gebruiksgemak.

Dankzij de kracht van zijn 20Ah state of the art lithium ion batterij, kan de EPT 12-EZ tot wel 3 uur rijden op 1 batterijlading.

 

Met zijn krachtige lithium ion batterij is de truck eenvoudig te laden en altijd beschikbaar. Dankzij de aantrekkelijke prijs is de 12EZ electro pallet truck perfect geschikt om de hand pallet truck te vervangen en daarbij de veiligheid en ergonomie in het bedrijf te verhogen.

Dit type tweedehands kopen Dit toestel huren
mensen heftrucks TCM Linde Still nieuw occasie huren Van den Dorpe 4

David Degrande

Sales Manager

t +32 (0)478 38 03 71