TTCM nieuwe transpallet kopen PTE - Van den Dorpe

TCM PTE

Omschrijving

De TCM PTE-truck is hét voorbeeld van operationele efficiëntie. De PTE kan tegelijk 2 pallets behandelen: één op de (hef)vorken en één op de steunvorken. Daarnaast heeft hij  ook een dubbele functionaliteit. Hij kan fungeren als een standaard pallet truck maar ook als een ergonomische werktafel dankzij zijn liftfunctie. De PTE is ideaal voor het aanvullen van de rekken in de winkels en supermarkten, als orderpicker of verder als intern transport op korte afstand.

 • Operationele efficiëntie dankzij het behandelen van 2 pallets terzelfder tijd
 • Persoonlijke pincode instellingen voor elke operator
 • Het AC TECH-vermogen garandeert een onmiddellijke reactie op de minste opdracht van de operator
 • Ergonomische werktafel

De TCM PTE-truck is hét voorbeeld van operationele efficiëntie. De PTE kan tegelijk 2 pallets behandelen: één op de (hef)vorken en één op de steunvorken. Daarnaast heeft hij  ook een dubbele functionaliteit. Hij kan fungeren als een standaard pallet truck maar ook als een ergonomische werktafel dankzij zijn liftfunctie.

De PTE truck is ontwikkeld voor non-stop prestaties in de meest uitdagende omgevingen. Dankzij zijn robuuste constructie kunnen we de duurzaamheid verzekeren in alle werkomstandigheden.

Door de optionele Tiller-Up-aandrijving toe te voegen, kan de truck in nog kleinere ruimtes worden gebruikt.

                   

De ergonomische ontworpen dissel arm is geschikt voor rechts- en linkse vingertop handbediening voor alle truckfuncties.

De waterbestendige verlichte LCD display toont informatie over batterijstatus, bedrijfsuren, klok, operationele gegevens en waarschuwingsberichten

 

De PTE pallet truck is uitgerust met een pincode klavier. Dit zorgt voor verdere beveiliging op de werkvloer en kunnen operationele parameters worden geprogrammeerd voor elke toegangscode volgens beladingstoestand of ervaring van de bestuurder.

De lange en laag gemonteerde dissel garanderen steeds een veilige, doch comfortabele afstand tussen machine en bestuurder. Met de offset disselarm kan de bestuurder zelfs naast de vrachtwagen lopen, wat de veiligheid en het zicht verbetert.

Het lage chassis van de PTE pallet truck helpt verwondingen te voorkomen en geeft de bestuurder een duidelijk zicht op de lading en de vorken. Dankzij de steunvlakken op de dissel blijven uw handen goed afgeschermd.

Ook op het gebied van remmen zijn de elektrische PTE pallettrucks reeks goed uitgerust. Ze beschikken namelijk over een geïntegreerde automatische remfunctie wanneer de dissel wordt losgelaten, en in geval van nood heeft u ook steeds eenvoudig toegang tot de ingebouwde noodstop.

Dit type tweedehands kopen Dit toestel huren
mensen heftrucks TCM Linde Still nieuw occasie huren Van den Dorpe 4

David Degrande

Sales Manager

t +32 (0)478 38 03 71