TCM nieuwe transpallet kopen PTL - Van den Dorpe

TCM PTL

Omschrijving

De TCM PTL-truck is dé perfecte voetgangerspallettruck voor gebruikers die in krappe ruimtes moeten werken. De PTL is compact en ideaal voor het aanvullen van de werkvloer, incidentele orderpicking of verder intern transport op korte afstand.

  • Het unieke 4-punt chassis maakt een flexibele verbinding tussen de motoraandrijving en zijn lading
  • De TCM's truckcomputer aan boord zorgt voor een nauwkeurige truckbesturing en urgente diagnostiek
  • Het AC TECH-vermogen garandeert een onmiddellijke reactie op de minste opdracht van de operator
  • Extreme wendbaarheid

De TCM PTL-truck is dé perfecte voetgangerspallettruck voor gebruikers die in krappe ruimtes moeten werken. De PTL is compact en ideaal voor het aanvullen van de werkvloer, incidentele orderpicking of verder als intern transport op korte afstand.

De PTL truck is ontwikkeld voor non-stop prestaties in de meest uitdagende omgevingen. Dankzij zijn robuuste constructie kunnen we de duurzaamheid verzekeren in alle werkomstandigheden.

Door de optionele Tiller-Up-aandrijving toe te voegen, kan de truck in nog kleinere ruimtes worden gebruikt.

De ergonomische ontworpen dissel arm is geschikt voor rechts- en linkse vingertop handbediening voor alle truckfuncties.

De waterbestendige verlichte LCD display toont informatie over batterijstatus, bedrijfsuren, klok, operationele gegevens en waarschuwingsberichten

Dankzij de eenvoudige  batterijwissel mogelijkheden is de pallet truck de  perfecte partner in langdurige werkcycli en ploegendienst.

 

 

De PTL pallet truck is uitgerust met een pincode klavier. Dit zorgt voor verdere beveiliging op de werkvloer en kunnen operationele parameters worden geprogrammeerd voor elke toegangscode volgens beladingstoestand of ervaring van de bestuurder.

De lange en laag gemonteerde dissel garanderen steeds een veilige, doch comfortabele afstand tussen machine en bestuurder. Met de offset disselarm kan de bestuurder zelfs naast de vrachtwagen lopen, wat de veiligheid en het zicht verbetert.

Het lage chassis van de PTL pallet truck helpt verwondingen te voorkomen en geeft de bestuurder een duidelijk zicht op de lading en de vorken. Dankzij de steunvlakken op de dissel blijven uw handen goed afgeschermd.

Ook op het gebied van remmen zijn de elektrische PTL pallettrucks reeks goed uitgerust. Ze beschikken namelijk over een geïntegreerde automatische remfunctie wanneer de dissel wordt losgelaten, en in geval van nood heeft u ook steeds eenvoudig toegang tot de ingebouwde noodstop.

 

 

 

 

 

Dit type tweedehands kopen Dit toestel huren
mensen heftrucks TCM Linde Still nieuw occasie huren Van den Dorpe 4

David Degrande

Sales Manager

t +32 (0)478 38 03 71