Over ons | Van den Dorpe

Over Van den Dorpe Group

werken heftruck nieuw occasie Van den Dorpe

Professioneel bedrijfsmaterieel kopen of huren doe je best bij Van den Dorpe. We hebben een bijzonder ruim en breed aanbod voor zowel heftrucks, magazijntoestellen, hoogwerkers, verreikers, mini-telescoopkranen alsook het zwaardere havenmateriaal. Ons ervaren team biedt de beste service en dienst na verkoop. Heb je handling equipment nodig? Dan biedt Van den Dorpe ongetwijfeld een passende en bevredigende oplossing die tegemoet komt aan jouw wensen en budget.

TCM heftruck kopen of huren nieuw en occasie Van den Dorpe 1

Een begrip in handling equipment sinds 1987

Van den Dorpe is een rasecht familiebedrijf dat doorheen de jaren een waar begrip is geworden in de markt van het bedrijfsmaterieel. Wij zijn gestart in 1987 vanuit Wortegem-Petegem, als servicepunt voor Linde in Oost- en West-Vlaanderen. Snelle en uitstekende service werden al vlug ons visitekaartje en blijven tot op vandaag één van de grootste troeven van Van den Dorpe.

De jaren 90 waren zeer succesvol voor Van den Dorpe en de klantenportfolio groeide exponentieel. Uitbreiding en een verhuis werden noodzakelijk. In 2004 streken we neer in een goed bereikbare, ruime en moderne infrastructuur in Oudenaarde (N60).

Van den Dorpe was jarenlang alleenverdeler van het merk Linde in Oost- en West-Vlaanderen. Sinds juni 2019 maakt Van den Dorpe geen deel meer uit van het officiële Linde-dealernetwerk, maar richtten wij onze blik ruimer. Nieuwe partnerships met kwalitatieve merken werden aangegaan. Daarnaast blijven wij ook verder bouwen op onze meer dan 30 jaar ervaring in service en verhuur.

Een TCM heftruck kopen of huren, nieuw of occasie (tweedehands)? Eén adres!

Bekijk onze troeven
TCM heftruck kopen of huren nieuw en occasie Van den Dorpe 2

De kracht van gebundelde expertise en kennis

Door de integratie van Simax (import/export tweedehands equipement), Rentalift (verhuur equipment) en Heavy Handling (heavy equipment) kan de groep op vandaag een zeer breed productgamma aanbieden. De geografische aanwezigheid van de groep wordt hierdoor tevens tastbaar sterker gemaakt in Vlaanderen met vestigingen in Izegem, Oudenaarde en Antwerpen.

Laat ons eens afspreken

TCM nieuw sterk merk

Sinds 1 september 2019 is Van den Dorpe invoerder van TCM in België. Deze fabrikant is een gevestigde waarde in de heftruckwereld, met een enorme expertise. TCM (Toyo Carriers Manufacturing) bewijst elke dag hoe Japanse kwaliteit hand in hand gaat met Scandinavische ergonomie. Zo biedt Van den Dorpe een nòg beter antwoord op al jouw logistieke vragen.

Meer over TCM
TCM heftruck kopen of huren nieuw en occasie Van den Dorpe 4

Ons team staat voor je klaar

Service staat nog altijd bovenaan in ons vaandel. Naast ons sales team kun je rekenen op meer dan 45 gekwalificeerde techniekers, actief in jouw of ons atelier. Naast verkoop en onderhoud bieden we consultancy, training en opleiding, commercieel advies, een efficiënt gerund wisselstukkenmagazijn en een smetteloos werkende dienst na verkoop. Voortdurende productscholing en servicetraining maken deel uit van de opleiding van onze servicetechniekers.

Kennismaken
TCM heftruck kopen of huren nieuw en occasie Van den Dorpe 5

Alle formules als antwoord op uw behoefte

We zoeken samen met jou altijd naar een oplossing op maat voor je interne handling- en/of transportactiviteit aan de hand van leasing, rental, huurkoop, onderhouds- of full servicecontract of een combinatie daarvan. We geven daarbij ook advies met betrekking tot de fiscale voor- en nadelen van de formules.

Meer over financiering