Over Ons - VDD

Over Van den Dorpe Group

Professioneel bedrijfsmaterieel kopen of huren doe je best bij Van den Dorpe. We hebben een bijzonder ruim en breed aanbod voor zowel heftrucks, magazijntoestellen, hoogwerkers, verreikers, mini-telescoopkranen alsook het zwaardere havenmateriaal. Ons ervaren team biedt de beste service en dienst na verkoop. Heb je handling equipment nodig? Dan biedt Van den Dorpe ongetwijfeld een passende en bevredigende oplossing die tegemoet komt aan jouw wensen en budget.

Succesvolle geschiedenis

Handling Equipment zit in het DNA bij Van den Dorpe. Ons familiebedrijf begon in 1987 als servicepunt voor Linde in Oost- en West-Vlaanderen. De snelle en uitstekende service werden snel ons visitekaartje. Dat, en de steeds groter wordende markt, leidde begin de jaren negentig tot de alleenverdeling voor beide provincies. De verkoop van nieuwe machines en wisselstukken was een logisch gevolg, die toen nog vanuit Wortegem-Petegem gecoördineerd werd.

Mede dankzij een wereldwijd kwaliteitsproduct als Linde kende Van den Dorpe een sterke groei. Uitbreiding en een verhuis werden noodzakelijk. In 2004 streken we neer in een goed bereikbare, ruime en moderne infrastructuur in Oudenaarde (N60).

Bekijk onze troeven

De kracht van gebundelde expertise en kennis

2019 is opnieuw een sleuteljaar. De acquisities van de jaren ervoor mondden uit in de Groep Van den Dorpe. Met de integratie van Simax (import/export tweedehands equipement), Rentalift (verhuur equipment) en Heavy Handling (heavy equipment) hebben we een zeer breed productgamma. De geografische aanwezigheid van de groep wordt hierdoor tevens tastbaar sterker gemaakt in Vlaanderen met vestigingen in Izegem, Oudenaarde en Antwerpen.

Teneinde onze marktdekking te verbreden alsook andere klantensegmenten te kunnen bedienen, hebben wij ook de beslissing genomen in juni 2019 om onze exclusieve overeenkomst met Linde stop te zetten en bijkomende partnerships met andere kwalitatieve merken aan te gaan. Uiteraard blijven wij ook verder bouwen op onze meer dan 30 jaar Linde ervaring voor de service en verhuur!

Laat ons eens afspreken

TCM nieuw sterk merk

Bovenop onze 30 jaar lange ervaring als Linde specialist zijn wij tevens invoerder van TCM in België sinds 1 september 2019. Deze fabrikant is een gevestigde waarde in de heftruckwereld, met een enorme expertise. TCM (Toyo Carriers Manufacturing) bewijst elke dag hoe Japanse kwaliteit hand in hand gaat met Scandinavische ergonomie. Zo biedt Van den Dorpe een nòg beter antwoord op al jouw logistieke vragen.

Meer over TCM

Ons team staat voor je klaar

Service staat nog altijd bovenaan in ons vaandel. Naast ons sales team kun je rekenen op meer dan 45 gekwalificeerde techniekers, actief in jouw of ons atelier. Naast verkoop en onderhoud bieden we consultancy, training en opleiding, commercieel advies, een efficiënt gerund wisselstukkenmagazijn en een smetteloos werkende dienst na verkoop. Voortdurende productscholing en servicetraining maken deel uit van de opleiding van onze servicetechniekers.

Kennismaken

Alle formules als antwoord op uw behoefte

We zoeken samen met jou altijd naar een oplossing op maat voor je interne handling- en/of transportactiviteit aan de hand van leasing, rental, huurkoop, onderhouds- of full servicecontract of een combinatie daarvan. We geven daarbij ook advies met betrekking tot de fiscale voor- en nadelen van de formules.

Meer over financiering